Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Les festes de fi de curs, més sostenibles amb el #gotreutilitzable

21/06/2022


Demà s'acaba el curs 2021/2022 i moltes escoles i associacions de famílies d'alumnes han optat per fer servir gots reutilitzables en les seves festes de fi de curs. Aquesta opció permet que aquests esdeveniments sigui més sostenibles, ja que eviten els residus de plàstic d'un sol ús i contribueixen a la reutilització dels envasos i utensilis. 

Ja són moltes les escoles que han pres aquesta iniciativa i cada any s'hi sumen més. Algunes escoles no en venen ni en tenen de propis, sinó que animen a la gent a dur-ne de casa. Altres, , fan servir també el sistema de lloguer que permet recuperar els gots per poder-los reutilitzar en posteriors esdeveniments i evitar, així, la compra de gots nous.

Bon tancament de curs i inici d'estiu!

Destacats!

  • Nou espai informatiu sobre ecologisme i sostenibilitat

    Nou espai informatiu sobre ecologisme i sostenibilitat

    Des d'Ecofestes hem impulsat aquest projecte de divulgació i informació dins l'àmbit temàtic de l'ecologisme i la sostenibilita per a poder aportar reflexions, consells, dades, anàlisis i eines i així prendre consciència de la necessitat de preservar el medi ambient.
  • Kilometroak 2012

    Kilometroak 2012

    Les Ikastoles sempre han tingut una sensibilitat especial cap el medi ambient. Una mostra d'això és el Kilometroak, de des de l'any 2006 que utilitzen els gots reutilitzables d'Ecofestes.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.