Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Menorca reprèn l'ús de gots reutilitzables a les festes patronals

14/07/2022

Aquest estiu, han tornat les festes populars a Menorca, i amb elles, es renova el seu compromís amb l'entorn i la reducció de residus. Per tercer any, les festes patronals de Menorca fomenten l'ús del got reutilitzable mitjançant la instal·lació dels punts de distribució i retorn de la campanya ARA VA DE BO, ARA VA DE GOT.

Impulsada pel Consorci de Residus i Energia de Menorca i l'Agència Menorca Reserva de Biosfera, i amb la participació dels 8 ajuntaments de l'illa, la campanya persegueix l'objectiu de reduir els residus generats pels gots d'un sol ús a les festes populars. Segons dades de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera, cada any el sistema de retorn dels gots ha permès evitar l'ús de 100.000 gots d'un sol ús, l'equivalent a gairebé una tona de residus.

Per tal de facilitar l'ús del got reutilitzable, s'assignen els punts de distribució i retorn del got reutilitzable, a cadascuna de les festes que se celebren als pobles de l'illa al llarg de l'estiu. Com en els anys anteriors, la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca, és l'encarregada de la distribució dels gots reutilitzables a l'illa.Per a més informació podeu consultar al web de Menorca Reserva de la Bioesfera:

https://www.ecofestes.com/menorca-repren-lus-de-gots-reutilitzables-les-festes-patronals-n-161-ca

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.