<< Tornar

Onzè any del got reutilitzabe a la Transéquia

04/03/2022

Aquest diumenge torna la Transéquia, un esdeveniment esportiu I sostenible que transcorre pe el canal Medieval de la Séquia de Manresa. Aquest 2022 tot I que es mantindran les precaucions sanitàries es recuperarà el format habitual, que havia estat alterat degut la pandèmia.

Enguany serà l'onzena edició que la Transéquia aposta pel got reutilitzable d'Ecofestes. El got s'utilitza Durant el recorregut en els punts d'avituallament, d'aquesta manera evitant l´ús d'envasos d'un sol ús.

Evitar l'ús d'envasos d'un sol ús permet reduir l'impacte ambiental durant l'esdeveniment esportiu i tenir cura de l'entorn natural.

Destacats!

  • Les competicions esportives de muntanya avancen cap a la sostenibilitat

    Les competicions esportives de muntanya avancen cap a la sostenibilitat

    Les competicions esportives a l'aire lliure ens permeten gaudir de la natura. Però aquestes activitats generen un impacte ambiental i cal reflexionar-hi per conservar i preservar l'entorn. Un dels aspectes que volem destacar és l'abocament de residus orgànics i inorgànics en el medi. Mitjançant la reducció, la reutilització i el reciclatge podem fer competicions més sostenibles.
  • La Festa Major de Sant Cugat serà més sostenible amb la Gestió Integral d'Ecofestes!

    La Festa Major de Sant Cugat serà més sostenible amb la Gestió Integral d'Ecofestes!

    Aquest cap de setmana, Ecofestes es desplaça a Sant Cugat on durant tota la Festa Major s'aplicarà el servei de Gestió Integral del Got Reutilitzable. L'Ajuntament ha contractat aquest servei per fer arribar els envasos reutilitzables a tots els espais i actes amb l'objectiu de reduir residus, evitar l'impacte d'aquests en el recinte i minimitzar la gestió de neteja i recollida.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.